Πυροσβεστικά είδη

 Δραστηριοποιούμαστε στον τομέα εμπορίας πυροσβεστικών ειδών , καθώς και στην συντήρηση και αναγόμωση πυροσβεστήρων παντός τύπου σε συνεργασία με έμπειρο και πιστοποιημένο εργαστήριο με στόχο την ποιοτική παροχή εργασιών και προϊόντων στους πελάτες μας.

Αναλυτικότερα, στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη πυροσβεστικών υλικών όπως πυροσβεστήρες, πυροσβεστικούς σταθμούς και φωλιές, πυράντοχες πόρτες, πυροσβεστικά υδροδοτικά συγκροτήματα, φωτιστικά ασφαλείας, συστήματα κατάσβεσης τύπου F (wet chemical) και αρκετά ακόμη προϊόντα.  Σε συνεργασία με την μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη εταιρεία στον χώρο των πυροσβεστικών ειδών (Mobiak A.E) εγγυούμαστε την πιστοποίηση και τον έλεγχο όλων των υλικών για την εύλογη λειτουργία τους.

 Fire eX design

Θέλοντας να αποτυπώσουμε την φαντασία μας πάνω στο πιο γνωστό μέσο κατάσβεσης δημιουργήσαμε, με την βοήθεια των αρχιτεκτόνων μας, την υπηρεσία Fire eX design. Πρόκειται για πυροσβεστήρες με μοναδικά σχέδια και χρώματα. Πέρα από τον κλασσικό πυροσβεστήρα 6kg με τα δικά μας σχέδια μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος της αρεσκείας , το χρώμα αλλά και τα γραφικά με επιπλέον κόστος. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι οι πυροσβεστήρες της κατηγορίας αυτής παρά την λειτουργικότητά τους πωλούνται μόνο ως διακοσμητικά στοιχεία σύμφωνα με σχετικό περιορισμό της υπάρχουσας νομοθεσίας.