Θέρμανση

Σε συνεργασία με την Τσέχικη εταιρία OPOP, μία ευρωπαϊκή κορυφαία εταιρεία στον σχεδιασμό και την κατασκευή λεβητών pellet και ξύλου, καθώς και με την Ιταλική εταιρία KARMEK ONE, μία δυναμικά ευέλικτη και αναπτυσσόμενη Ιταλική βιομηχανία που κατασκευάζει σόμπες πέλλετ και ξύλου καθώς και λέβητες πέλλετ για εγκατάσταση μέσα στο σπίτι, μπορούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας για θέρμανση με πέλλετ ή ξύλο.

Η εγκατάσταση ενός ολοκληρωμένου συστήματος αντλιών θερμότητας αέρος – νερού μας εξασφαλίζει υψηλότερη ενεργειακή αποδοτικότητα με φανερά ωφέλη στον προϋπολογισμό. Η συσκευή αυτή μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί σε υπάρχουσες εγκαταστάσεις, αφορά ανακαινίσεις κατοικιών, επεκτάσεις συστημάτων ως κύρια πηγή θέρμανσης, αλλά και σε νέες εφαρμογές αξιοποιώντας ωστόσο  πλήρως τις δυνατότητες λειτουργίας του.

Μπορεί να συνδυαστεί με τις τυχόν υπάρχουσες πηγές θέρμανσης, όπως λέβητα ορυκτών καυσίμων (πετρελαίου), ηλιακό συλλέκτη και ενεργειακό τζάκι καθώς και την εσωτερική εγκατάσταση, όπως ιδανικά σύστημα ενδοδαπέδιων σωληνώσεων, θερμαντικά σώματα χαμηλών θερμοκρασιών, και τοπικές μονάδες στοιχείου ανεμιστήρα (fan coils). Εταιρείες όπως GREE, DAIKIN, SAMSUNG, INVENTOR, PANASONIC και TECHNIBEL μπορούν να μας δώσουν την λύση που ζητάμε σε κάθε περίπτωση. Στο κατάστημά μας μπορείτε να προμηθευτείτε με υλικά εγκατάστασης όπως κυκοφορίτες (wile, hanta, jap-tech, imas), θερμαντικά σώματα καλοριφέρ, δοχεία διαστολής, βαλβίδες εκτόνωσης, πλαστικές δεξαμενές, θερμοστάτες κ.α.

 Κλιματισμός

Οι λύσεις κλιματισμού δημιουργούν ένα απόλυτα άνετο περιβάλλον όλο το χρόνο χρησιμοποιώντας την ανανεώσιμη ενέργεια του αέρα για βέλτιστη ενεργειακή αποδοτικότητα και κατά συνέπεια λιγότερες δαπάνες καυσίμου και εκπομπές CO2. Στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε σύγχρονα κλιματιστικά μηχανήματα για οικιακή ηεπαγγελματική χρήση των εταιριών DAIKIN, TOYOTOMI, INVENTOR,PANASONIC,NORDSTAR και TELEFUNKEN.

 

Ηλιακή ενέργεια

Σε εμάς μπορείτε να προμηθευτείτε σύγχρονους ηλιακούς θερμοσίφωνες (κενού η επίλεκτους) για ΔΩΡΕΑΝ ζεστό νερό καθ’ όλη την διάρκεια του έτους . Οι ηλιακοί μας θερμοσίφωνες διαθέτουν τα εξής χαρακτηριστικά:

a. Boiler διπλής υάλωσης (με μανδύα) με προσαρμοσμένη μόνωση και ανθεκτικό εξωτερικό περίβλημα από ανοξείδωτο χάλυβα (inox) για μέγιστη αντοχή σε θαλάσσιες περιοχές.

b. Επιλεκτικό απορροφητή με υψηλής απόδοσης PVD επίστρωση για τάχιστη παραγωγή υψηλών θερμοκρασιών.

c. Υδροσκελετό εξολοκλήρου κατασκευασμένο από χαλκό.

d. Άθραυστο πολυμερισμένο κρύσταλλο 4mm.

e.Οι συλλέκτες και τα boiler φέρουν ειδική θερμική μόνωση.

f. Το προφίλ του συλλέκτη διαθέτει 2 οπές εξαερισμού που καλύπτονται με απόλυτα στεγανό τρόπο, για να μην επιτρέπεται η είσοδος των νερών της βροχής. Αυτό του εξασφαλίζει διπλάσια αντοχή.

g. Παρέχει αντιδιαβρωτική και αντιπαγωτική προστασία.

h. Μέγιστη μεταφορά θερμότητας μεταξύ του χάλκινου υδροσκελετού και της απορροφητικής επιφάνειας λόγω της τεχνολογίας συγκόλλησης laser.

i. Υψηλής ποιότητας συμπιεσμένος υαλοβάμβακας κατάλληλος για ηλιακούς συλλέκτες, πυκνότητας 30mm, για  μικρότερη δυνατή θερμική απώλεια.

j.Διαθέτει ηλεκτρική αντίσταση 4kw με ρυθμιζόμενο θερμοστάτη για οικονομία και ασφάλεια.

k.Βάσεις στήριξης υψηλής αντοχής από γαλβανισμένο χάλυβα, που εγκαθίστανται εύκολα σε επίπεδες ή επικλινείς με κεραμίδια επιφάνειες και προσφέρουν αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες και προστασία από τη διάβρωση.

l. Εύκολη και ασφαλής εγκατάσταση  λόγω των υψηλής ποιότητας εξαρτημάτων σύνδεσης.

 

Παρέχονται πιστοποιήσεις CE, TUV NORD, DINSERTXO, ISO, ROHS, SGS και SRCC στους ηλιακούς μας όπως και εγγύηση 5 ετών.